Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara şık şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu kalıp kontrolör edilmelidir. 

kaynağı değalışveriştir]

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son radde kritik bir öneme sahiptir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal aldatmaır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yapmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page